Emco & 3M – Najbolji ulazni otirači na jednom mjestu !

Emco & 3M – Najbolji ulazni otirači na jednom mjestu !

Emco je razvio impresivnu raznolikost proizvoda vrhunskih performansi i izvrsne kvalitete. Privlačnost, ekonomičnost i učinkovitost su glavne prednosti njihovih sustava ulaznih otirača. Emco ulazni otirači ne samo što održavaju vaš ulazni prostor pouzdano čistim i privlačnim, oni također produljuju intervale čišćenja vaših podova.
Emco se specijalizirao za proizvodnju otirača od aluminijskih profila, te je jedan od predvodnika na današnjem svjetskom tržištu. Brzo procesuiranje narudžbi, kao i preciznost u proizvodnji standardnih i specijalnih mjera omogućavaju kratak rok isporuke.

3M je u osnovi kompanija bazirana na znanosti. Proizvode tisuće maštovitih proizvoda, te su predvodnici mnoštva tržišnih segmenata – od zdravstva i sigurnosti na autocestama, pa sve do uredskih proizvoda i optičkih filmova za LCD prikaze.
Njihov uspjeh počiva na njihovoj sposobnosti primjene vlastitih tehnologija – često u kombinaciji – neprekidnom nizu stvarnih potreba njihovih kupaca.
Naravno, sve je navedeno omogućeno zahvaljujući zaposlenicima 3M-a i njihovoj jedinstvenoj predanosti olakšavanja i poboljšavanja života ljudima diljem svijeta.

Odgovori