3M je u osnovi kompanija bazirana na znanosti. Proizvode tisuće maštovitih proizvoda, te su predvodnici mnoštva tržišnih segmenata – od zdravstva i sigurnosti na autocestama, pa sve do uredskih proizvoda i optičkih filmova za LCD prikaze. Njihov uspjeh počiva na njihovoj sposobnosti primjene vlastitih tehnologija – često u kombinaciji – neprekidnom nizu stvarnih potreba njiovih kupaca. Naravno, sve je navedeno omogućeno zahvaljujući zaposlenicima 3M-a i njihovoj jedinstvenoj predanosti olakšavanja i poboljšavanja života ljudima diljem svijeta.

Ulazni otirači

3M™ Nomad™ Entrance Matting System je osmišljen kako bi zaustavio prljavštinu i vlagu na vratima, pomažući održati podove čistima diljem vaše građevine. Zove se sustavom jer je mnogo više od jednog otirača. Sastoji se od različitih tipova otirača, pri čemu svaki odrađuje svoj specifičan posao, kako bi pomogao održati vašu građevinu čistom. Otirači su dostupni u različitim veličinama, bojama i konstrukcijama kako bi odgovarali svakom dekoru i razini prometa. Nomad™ sustav ulaznih otirača pomaže pri pružanju podova koji izgledaju bolje, podova koji dulje ostaju čisti, podova koje je jednostavnije održavati i podova koji su sigurniji.

Protuklizne trake

3M™ Safety-Walk™ protuklizne trake mogu pomoći pri smanjenju rizika od pokliznuća i padova u vašoj građevini. Safety-Walk proizvodi su prvi korak prema sigurnijim građevinama, opremi i procedurama. Pokliznuća i padovi su vodeći uzrok radnih nesreća i rezultiraju sa preko 300.000 onesposobljavajućih ozljeda svake godine. Kako bi smanjili vjerojatnost ovih skupih nezgoda, dizajnirajte, unaprijedite i održavajte svoje građevine uz pomoć 3M™ Safety-Walk™ protukliznih materijala.

HERC 3M program

Ulazni otirači

Sistem ulaznih otirača

Safety Walk

Program Nomad otirača

Program folija