Kvaliteta i pouzdanost na prvom mjestu

Automatska autopraonica RUDEŠ

Rudeška 132 (PORED KAUFLAND RUDEŠ), 10000 Zagreb

Tel: 098 280-005

Dođite i s punim povjerenjem prepustite vaš automobil u ruke našeg stručnog tima sa dugogodišnjim iskustvom. Profesionalnost, ljubaznost i sigurnost temelj su na kojem se zasniva vrhunska kvaliteta naše usluge. Naša prva automatska autopraonica HERC je osnovana 1994. godine, te je bila jedna od prvih potpuno automatiziranih autopraonica u Hrvatskoj.

Vršimo usluge vanjskih i unutarnjih pranja svih vrsta vozila

Vršimo usluge vanjskih i unutarnjih pranja svih vrsta osobnih, kombi i SUV vozila, poliranja, kemijskog čišćenja vozila/siceva, kućnih tepiha i tepisona.
Visoko kvalitetna autokozmetika, preparati za vrhunsku njegu koje koristimo u svakom segmentu pranja, čine vaše vozilo čisto, sjajno čuvaju lak i osvježuju boje štiteći od vanjskih utjecaja, te ih ujedno održavaju čistim i sjajnim duže vremena. Za njegu vašeg vozila koristimo samo proizvode koji su testirani i imaju uporabne dozvole zaštite okoliša.
Otvoreni smo za suradnju sa tvrtkama, obrtima i dr. Klijentima koji zahtjevaju vrhunsku njegu vozila.
Prosječno kompletno pranje vozila traje između 15 do 20 minuta, a za vrijeme pranja vašeg vozila možete se osvježiti u našim prostorijama, uz kavu, piće i dnevni tisak.