Otirači | Automatska autopraonica
Dežurni telefon:

Emco

JEDINSTVENI OTIRAČI po NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA !

Sustavi otirača Emco

Aluminijski otirači

EM4_1.18MAEmco ulazni otirači zbog svojih brojnih izvedbi omogućuju zaustavljanje prljavštine i vlage već na samom ulazu.
Zahvaljujući svojoj izvedbi, ulazni otirači Emco krajnje su izdržljivi i brzo se čiste jer se nataložena prljavština može jednostavno očistiti ili usisati.
Emco ulazni otirači se isporučuju u 5.veličina: 10, 17, 22, 27 i 42 mm.
Što je viša sama konstrukcija,to više prljavštine može prihvatiti. Ovisno o tome nakuplja li se na mjestu uporabe fina ili gruba prljavština mogu se za tipove Emco otirača birati tipa umetaka ( trake od grubih vlakana,guma i kasetna četka) Tokođer se može povećati učinak čišćenja tako da se dodaju dva dodatna profila od aluminija ili malih četkica. Za sva tehnička pitanja,na raspolaganju su Vam naši posebno obučeni stručni savjetnici.

 Emco Focus ulazni otirač

IM0004931

Tekstilni otirač sa gumenom podlogom radi što boljeg prijanjanja na podlogu ,jedno je od novih Emco riješenja za vaše prostore. Emco Focus tekstilni ulazni otirači sa dvostrukim vlaknima zbog svojih brojnih izvedbi omogućuju zaustavljanje prljavštine i vlage već na samom ulazu u prostor. Zahvaljujući svojoj izvedbi , ulazni otirači Emco Focus krajnje su izdržljivi i brzo se čiste jer se nataložena prljavština može jednostavno očistiti ili usisati. Ulazni otirači se isporučuju u različitim dimenzijama. Što je veća dimezija otirača to više prljavštine i vlage može prihvatiti.

 

 

 

Održavanje Emco otirača

Lagano uprljanje

odrzavanje1

Prema potrebi, otirače treba čistiti usisivačem snažnog usisa.

Srednje jako uprljanje

odrzavanje2

Nakon usisavanja i rolanja otirača, bazen otirača i otirač treba omesti metlom.

Teško uprljanje

odrzavanje3

Otirač je potrebno isprati sa uređajem za visokotlačno pranje. Otirač se nakon kraćeg perioda sušenja vrati u bazen.
Također je moguće čistiti otirač industriskim sredstvom za čišćenje.

Sistem zamjene rebara VAŽNO!

odrzavanje4

Mrlje od opušaka cigareta, žvakaćih guma ili ulja ne mogu se izbjeći, pogotovo na ulaznom prostoru. Također ionako je potrebno zamijeniti sustav nakon dugotrajne upotrebe. Zamjena rebara višestruko povećava ekonomsku vrijednost ulaznog otirača.
Metalna konstrukcija ostaje, samo se zamjenjuje širina rebara.

Prednosti sustava

Iskustvo je pokazalo da se prljavština mora zadržati na ulaznom pokrivaču; vlaga se mora upiti i tada ishlapiti.
Optimalni rezultati postižu se upotrebom odgovarajućeg otirača. Važan faktor je dubina otirača; što je on veći, bolji je rezultat čišćenja. Drugi važan faktor je odabir vrste i dizajna otirača.
Emco otirači su visokokvalitetni proizvodi i konstruiraju se prema specifičnim potrebama. Imaju moć absorbcije poput spužve. Prljavštine i blato upadaju u pukotine, te se nezaustavljaju na otiraču, što spriječava daljnje prenošenje prljavštine iz ulaznog prostora. Četke i šipke također služe otklanjanju tvrdokorne prljavštine. Kruti aluminijski profili omogućavaju otpornost na promjene u temperaturi. Različite vrste dizajna, boja i sustava zadovoljavaju sve potrebe za funkcionalnim i kvalitetnim sustavom barijere.

Emco higijenski otirači

EM4_5.10M

EM4_5.10M

Idealno rješenje za mokra i skliska područja

Predstavljamo Vam EMCO higijenske tepihe kao idealno rješenje za sve vlažne, mokre i skliske prostore, gdje postoji opasnost od klizanja.EMCO higijenski tepisi se preporučuju za polaganje na podove na javnim bazenima, kupalištima i saunama gdje je, zbog velike frekvencije ljudi, potrebno posebnu pažnju posvetiti higijeni prostora, te ukloniti opasnost od ozljeđivanja uslijed klizanja, za što uvijek postoji mogućnost u vlažnim i mokrim prostorima.

 

1 Komentar to “JEDINSTVENI OTIRAČI po NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA !”

  1. Stovana/Stovani, molim Vas informativnu ponudu za aluminijski otirac dimenzije 60×140 cm, visine 17 i 22 mm, koji je sastoji od naizmjenicno postavljenih letvica s cetkom i s tekstilom.

    Hvala i s stovanjem!

    Valerio Opacic

Odgovorite