Otirači | Automatska autopraonica
Dežurni telefon:

EMCO

EMCO – generalni smo zastupnici Emco za hrvatsko tržište

Najprodavaniji svjetski proizvođać aluminijskih otirača,koji svojim inovacijama predstavlja lidera u svojoj branši.

emco___1-logo

3Od svog osnutka, Emco je razvio impresivnu raznolikost proizvoda vrhunskih performansi i izvrsne kvalitete. Privlačnost, ekonomičnost i učinkovitost su glavne prednosti njihovih sustava ulaznih otirača. Emco ulazni otirači ne samo što održavaju vaš ulazni prostor pouzdano čistim i privlačnim, oni također produljuju intervale čišćenja vaših podova.
Emco se specijalizirao za proizvodnju otirača od aluminijskih profifa te je jedan od predvodnika na današnjem svjetskom tržištu. Brzo procesuiranje narudžbi, kao i preciznost u proizvodnji standardnih i specijalnih mjera omogućavaju kratak rok isporuke.

Zašto sustavi ulaznih otirača?

4EM_RobertsonStreet_282C

Prljavština unesena u građevine na obući može biti abrazivna za osjetljive površine kao što su mramor, drvo ili laminati. Mnoge površine postaju skliske zbog vlage koju unesu posjetitelji na svojim nogama, što može ugroziti sigurnost. Pojačano trošenje tepiha i drugih vrsta podnih obloga može nastupiti zbog prljavštine unesene na obući i dojam stvoren pažljivo dizajniranog ulaza može biti uništen.
Učinkovit sustav otirača mora adresirati sve navedene probleme, uklanjajući prljavštinu, vlagu i sitan pijesak unesen na obući posjetitelja, prije nego što isti bude unesen u građevinu.

Zašto Emco sustavi ulaznih otirača?

Alu

Emco je pažljivo dizajniran kako ne bi samo bio učinkovita barijera prljavštini, uklanjajući prljavštinu, vlagu i sitan pijesak prije nego dobije priliku utjecati na unutarnje podove, već i kako bi nadopunjavao stilizirane ulaze – kako ispred, tako i unutar ulaznih vrata.
Emco je konstruiran kako bi ga se jednostavno održavalo i kako bi se sekcije na kojima je površina otirača oštećena mogle jednostavno zamijeniti.
Emco vam također pruža veliki izbor dizajna, boja i završnih umetaka kako bi nadopunio najfinije građevine današnjice, te ga je moguće proizvesti u praktički bilo kojem obliku kako bi precizno odgovarao svakom ulazu.